rica-stavangerSøker du etter forretningshotell i Stavanger? Da behøver du ikke lete lengre. Rica Park Hotel Stavanger bør være et soleklart førstevalg for deg som skal ha et møte med forretningsforbindelser, i svært hyggelige omgivelser i naturskjønne Stavanger. I tillegg er hotellet vel så bra for familier på helgetur, eller enslige som trenger å overnatte i en av vestlands-Norges hovedstader. Hotellet kan bestilles på blant annet Rica.no, hotellerstavanger.no eller tripadvisor.no

Med en beliggenhet som er så sentral som den overhodet kan bli, er du sikker på at alle deltagerne på forretningsmøtet finner frem til Rica Park Hotel Stavanger. Med nærmest krypeavstand til kollektivtransport som buss og jernbane, tar det ikke lange tiden å komme seg fra lufthavnen som ligger utenfor byen. Dessuten kan man også sparere bort til sentrum av Stavanger, der det finnes flust av spisemuligheter og utesteder, samt turistseverdigheter for den som skulle være interessert i det.

Rica Park Hotel Stavanger er et av de mest populære i Stavanger, og rangeres også høyt blant de mange hotellene i Rica-kjeden. Samtlige rom holder høy kvalitet, og man kan bestille rom av varierende standard. Den billigste varianten er et vanlig standardrom, mens det mest luksuriøse er en romslig suite. Samtlige rom er utstyrt med tv og gir tilgang til trådløst internett.

Av bespisning, så tilbyr restauranten en egen frokostbuffe. Den er tilgjengelig hver dag for hotellets gjester, og kan spesialtilpasses for større grupper (med tanke på hva som serveres og når). I tillegg har hotellet en egen bar, som har alt av rettigheter. Rica Park Hotel Stavanger samarbeider også med pizzakjeden Dolly Dimples, slik at du simpelt kan ordne deg noe hurtigmat herfra.

Rica Park Hotel Stavanger er som nevnt innledningsvis i hovedsak et forretningshotell. Deres 2 grupperom og 4 møterom er egnet for større konferanser, og rommer opptil 70 mennesker samtidig. Totalt har hotellet 95 rom, slik at samtlige av bedriftens forbindelse kan overnatte på ett og samme sted. Alle rommene er naturligvis lagt opp etter dagens teknologiske standarder, og hotellets betjening er behjelpelig med å tilrettelegge møtet for din gruppe.