scandic-forusScandic-kjeden er en av de største i Norge, og har spesielt blitt kjent for sine designhoteller som det stadig bygges nye over i det ganske land. Et av de seneste byggene som har blitt reist er Scandic Stavanger Forus, som ligger sentralt i den naturskjønne vestlandsbyen. Hotellet retter seg spesielt mot forretningsreisende, men de mange rommene og fasilitetene gjør at både par, enslige og familier kan nyte et opphold på hotellet.

Scandic Stavanger Forus ble reist så sent som i 2011, og holder derfor meget moderne standard. Det er et av de største hotellene i Stavanger med sine 258 rom i ulike prisklasser, fra enkle standardrom til luksussuiter. Felles for alle rommen er at de er utstyrt med moderne interiør og utstyr, inkludert flatskjerm og høyhastighets internettilkobling.

Beliggenheten er dessuten svært sentral. Lufthavnen Sola befinner seg kun 10 minutter unna med kollektivtransport, og bussen stopper nærmest utenfor døren til hotellet. Scandic Stavanger Forus ligger i et forretningsområdet og ikke i selve sentrum av Stanger, men avstanden til sentrum er kun 11 kilometer, altså drøye 10 minutter med transport på hjul.

Med andre ord er Scandic Stavanger Forus meget nærme flyplassen, og med gigantiske konferansesaler er forretningsreisendes førstevalg ofte dette hotellet. Det rommer nemlig over 500 personer samtidig i konferansesalene og møterommene, som alle er utstyrt med det seneste innen moderne teknologi, som for eksempel smartboards og projektorer. Scandic Stavanger Forus har også en egen restaurant og bar, som kan tilrettelegge meny og servering etter større grupper.

Rommene varierer i standarder fra vanlige enkeltrom til suiter med king size-senger og designmøbler. Gjester som har bodd på Scandic Stavanger Forus har rangert det til å være veldig bra, og den sentrale beliggenheten i forhold til lufthavnen veier tyngst blant de forretningsreisende. Dersom du skal på familie- eller turisttur til Stavanger, vil det nok finnes bedre alternativer mer sentralt i sentrum av oljehovedstaden.