stavanger-smallStavanger Small Apartments er midt i blinken for deg som vil føle deg som hjemme – selv når du er borte. Dette er ikke noe hotell i vanlig sjanger, men et selskap som formidler leiligheter til deg når du behøver overnatting i Stavanger eller Sandes. Leilighetene ligger ikke i noe kompleks, men på ulike adresser slik at du kan få en leilighet tilpasset ditt budsjett og der du ønsker å overnatte. Hotellet kan bestilles på blant annet www.hotellerstavanger.nohttp://www.stavangersmallapartments.no/ eller Trivago.no

Leilighetene leies ut på kort varsel, og man kan gjerne leie de over lengre tid. Perfekt for en vinter- eller påskeferie på Vestlandet, eller hva med å tilbringe sommeren i den nydelige vestlandshovedstaden? Samtlige leiligheter er fullt møblert, og med det mener vi både sofa, hvitevarer, spisestuer, soverom og lignende. De holder også høy standard, og byr på flatskjermer og høyhastighets internett uten ekstra kostnader.

Stavanger Small Apartments er med andre ord midt i blinken for deg som ønsker romslig med plass når du er på utenbysferie. Leilighetene er som nevnt på varierte adresser, slik at noen ligger sentralt i forhold til kollektivtransport og lufthavn, mens andre er plassert i utkanten av Stavanger eller Sandnes sentrum. Størrelsen varierer også, fra noe små 32 kvadratmeter til hele 65 kvadratmeter for de største leilighetene.

Tilbyderen er også veldig behjelpelig med å tilrettelegge oppholdet etter ditt eller deres behov. De kan stille opp med egen transport, der du og følget ditt blir både hentet og levert på flyplassen. Dersom dere er mange på tur som ønsker å dele en leilighet, er det heller ikke noe problem å ordne med ekstrasenger og lignende. Kjæledyr er dessverre ikke tillatt på overnatteringer hos Stavanger Small Apartments.

Stavanger Small Apartments er med andre ord ikke noe hotell i tradisjonell standard, men med sentral beliggenhet og høy standard blir det kanskje en enda bedre opplevelse. Det finnes restauranter og natteliv i tilknytning til de fleste leilighetene, og de mange severdighetene i Stavanger befinner seg få kilometer unna.